seether

seether

Tümünü Göster [1]

52871 #1  #52871
1999 yılında kurulan, post grunge /alternative metal türünde şarkılar yapan afrika kökenli müzik grubudur. üyelerini sayarsak:

vokal ve gitar - shaun morgan
dale stewart - bas gitar
john humphery - davul
bryan wickmann - gitar

-diskografi -
disclaimer (2002)
disclaimer ıı (2004)
karma and effect (2005)
one cold night (2006)
finding beauty in negative spaces (2007)
itunes originals - seether (2008)
rhapsody originals - seether (2008)
native noise collection vol. 1 (2009)
holding onto strings better left to fray (2011)
the collection (2012)
seether: 2002-2013 (2013)
ısolate and medicate(2014) * şiddetle tavsiye edilir.

ekleme: amy lee ile düetleri broken ve the punisher filminin soundtrack i sold me ile ünlenmiş gruptur.
(0)



Tümünü Göster [1]

Bu başlığa bir şeyler girmek için üye olabilirsiniz.

fethiye escort dikmen uydu elektronik
Son Yapılan Yorumlar: